O nama

Apartmani Perla se nalaze na atraktivnoj lokaciji u naselju Lučica, sjeveroistočnom dijelu otoka Vira. Smješteni su neposredno uz plažu, u prvom redu do mora, što ih čini idealnim smještajem za obitelji sa malom djecom, mlade kao i starije osobe. Svi apartmani su klimatizirani, opremljeni besplatnim bežičnim internetom, tv/sat, sefom, itd. Vi trebate ponijeti samo osobnu prtljagu a sve ostalo će vas dočekati u Apartmanu*. Na dvorištu je smješten veliki roštilj kojeg možete slobodno koristiti i gdje možete iskušati svoja kulinarska umijeća.
Svi dodatni sadržaji koji Vam mogu upotpuniti vaš odmor i ljetovanje na otoku Viru su Vam dostupni pješice ( restorani, beach bar, zabavni sadržaji za djecu 2-5 minute hoda, disco bar 10 minuta, centar Otoka 15 minuta) tako da kad dođete slobodno možete zaboraviti na svoje vozilo za koje Vam je osiguran besplatan parking na privatnom parkiralištu. Također Vam stojimo na usluzi kod organizacije izleta, rentanja plovila, jet ski-a, tečaja ronjenja itd…

Ukoliko se odlučite da svoj godišnji odmor provedete kod nas, potruditi ćemo se da vam ostane u ugodnom sjećanju i da nam se opet vratite !!!
* nije uključena hrana, pića, ručnici, stvari za osobnu higijenu